Песни, от которых сносит крышу
|
|
vtrata | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 16:22 | Сообщение # 1 |
брат Baby Jane
Статус: Offline
| ну пишите от каких песен вы там канчаите. Можете в этой теме льстить Праскурне. Рассказывать как вылюбите его голос и всётакое
Fuck u fuck me Fuck war fuck peace Fuck life fuck death Fuck money fuck power Fuck everything! I'm serious! FUCK FUCK FUCK
|
|
| |
Kazhan4ik | Дата: Понедельник, 26.11.2007, 17:17 | Сообщение # 2 |
Лузер
| Ну тут списки, звичайно, безкінечні можна робити, але перерахую те, що перше на думку спало: Pixies - "Where is my minde?"(найкрутіша пісня усіх часів і народів , правда більше її люблю у виконанні Placebo) The Kodan Armada - "If I Wanted to Hear the Beat" Часом Дощ - "Дівчина" Фактично Самі - "No Logo" ##### - "куча мыслей в голове" 1,5 кг отличного пюре - "попытка" robots don't cry - "трогательная" PlushFish - С добрым утром, бейби ПТВП - "колыбельная" (хотя я от одного только звука голоса Никонова аж кончаю!) The sonics - "the witch" Lou Reed - "Perfect Day" Aphex Twin - Afx237_V7 Але я абсолютно не можу обрати певні пісні у своїх улюблених гуртів, тому про них взагалі змовчу, це, в-основному, інді і бріт-поп))) Я, до речі, взагалі не слухаю ту музику, від якої не мокрію і волосся дибки не стає
|
|
| |
mouseacab | Дата: Среда, 28.11.2007, 03:08 | Сообщение # 3 |
друг Baby Jane
| Бутырка- Атестат в крови!!!
Forever young!
|
|
| |
mouseacab | Дата: Пятница, 21.12.2007, 02:12 | Сообщение # 4 |